De DEGIRO review staat online
De DEGIRO review staat online

De DEGIRO review staat online

Door het doornemen van de DEGIRO review kom je te weten waarom je voor deze broker zou moeten kiezen. Je kunt namelijk nagaan wat de sterke en zwakke punten zijn van DEGIRO en bepalen in hoeverre je voor deze broker moet kiezen. Ga direct door met het lezen van de DEGIRO review hieronder om zo op de hoogte te zijn van de kenmerken en eigenschappen van deze welbekende broker.

DEGIRO review: wie is DEGIRO?

DEGIRO is een welbekende online broker die wereldwijd populair is onder zowel particulieren als ondernemers. Deze marktleider is in 2008 door enkele professionals opgericht als zakelijke online broker en sinds het jaar 2013 is DEGIRO ook gestart met beleggingsdiensten voor particuliere klanten. DEGIRO is in 2020 door de Duitse onderneming Flatex overgenomen en opereert tegenwoordig onder de naam flatexDEGIRO BANK AG in meer dan 18 Europese landen.

De betrouwbaarheid

Volgens onze DEGIRO review, kan deze als een betrouwbare bank gezien worden die onder volledige supervisie staat van de Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin), de Duitse soortgelijke versie van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). DEGIRO wordt daarnaast ook gecontroleerd door de Europese Centrale Bank (ECB) en De Nederlandsche Bank (DNB) waardoor je van een extra mate van betrouwbaarheid uit kunt gaan.

Het platform 

De DEGIRO review heeft duidelijk aangetoond dat je bij deze grote marktleider profiteert van een innovatief en hoogwaardig platform waarbij je veilig en efficiënt kunt beleggen. Het platform van DEGIRO is toegankelijk, het meest transparant en kosten efficiënt waardoor je zelf de leiding kunt nemen over je financiële toekomst.

De gebruiksvriendelijkheid

Volgens de DEGIRO review is naar voren gekomen dat je bij deze broker uit kunt gaan van een gebruikersvriendelijke dienstverlening. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers van DEGIRO op elk gewenst moment. Hierbij word je door een vriendelijke en ervaren medewerker van DEGIRO aangesproken die je op een geduldige en professionele wijze verder zal helpen. Hier komt nog bij dat de medewerkers van DEGIRO je graag adviseren over de meest geschikte keuzes die je kunt maken voor je persoonlijke situatie.

De betalingsopties en de kosten

Je kunt volgens de DEGIRO review uitgaan van vrij lage transactiekosten bij deze broker, zeker als je de transactiekosten vergelijkt met die van andere soortgelijke brokers. DEGIRO kan lage transactiekosten hanteren aangezien deze broker gebruik maakt van de laatste technologieën om zo voor een efficiënte orderuitvoering te zorgen. Op deze manier bespaart DEGIRO waardoor de transactiekosten die gehanteerd worden laag zijn.

Het assortiment van DEGIRO

Als je een kijkje neemt naar de DEGIRO review, dan valt het al gauw op dat je verschillende beleggingsopties hebt. Als klant krijg je bij DEGIRO namelijk toegang tot ruim 50 internationale beurzen, terwijl je bij andere brokers meestal slechts toegang kunt krijgen tot de Europese en Amerikaanse markten.

Regulering en vergunning

Door de DEGIRO review weet je als klant zeker dat je volledig veilig zit. Je kunt profiteren van een fantastisch, innovatief en gebruiksvriendelijk platform met verschillende beleggingsopties. Daarnaast kan je van een klantvriendelijke dienstverlening uitgaan bij een gereguleerde bank met de correcte vergunningen.